Het verhaal achter Flow

Een collectie aan hotels, restaurants en evenementenlocaties verbonden door de gedeelde passie voor uitzonderlijke gastvrijheid.

Wat is Flow?

Puur genieten van lokale ervaringen op unieke plekken in het land. Feel free, just Flow.

We zijn een verzameling van gepassioneerde collega’s die er samen alles voor doen om onze gasten een fantastisch verblijf te bieden. We vinden het namelijk geweldig dat je bij ons langskomt en laten je graag ervaren wat elk van onze unieke locaties jou te bieden heeft. Je bent van harte welkom!

Onze kernwaarden

Om nooit uit het oog te verliezen waarom we samen deze avontuurlijke tocht nemen, laten we ons graag leiden door een aantal kernwaarden. Waarden waar we ons allemaal in kunnen vinden en die we elke dag met passie uitdragen.

Jij staat altijd centraal

We willen het verschil maken door echt te luisteren en mee te denken met de wensen van onze gasten, zodat je altijd naar huis gaat met een voldaan gevoel.

Samen groeien

We geloven dat we gezamenlijk sneller groeien als we rekening houden met elkaar, open staan voor onze verschillen en deze juist zien als sterke punten.

Denken in duurzaamheid

We nemen graag stappen om onze impact binnen onze industrie te verlagen en het goede voorbeeld aan te nemen voor de rest van onze collega’s.

De gezichten achter Flow

Join the team

Als je een lonende carrière wilt in een geweldig team bij een toonaangevend bedrijf, dan is Flow misschien de juiste plek voor jou.

Bekijk alle vacatures