Welkom bij Hotel De Landmarke

Enjoy your stay. Feel at home, feel free, just Flow

Boek een kamer

Ontdek De Landmarke by Flow

Gelegen aan de rand van het pittoreske Ootmarsum, biedt Hotel De Landmarke by Flow een serene ontsnapping in het hart van het Twentse landschap. Omgeven door drie prachtige natuurgebieden, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van wandelen en fietsen.

De kamers, smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken, zorgen voor een comfortabel verblijf. Slechts op een kilometer afstand vind je het historische centrum van Ootmarsum, waar cultuur en geschiedenis tot leven komen. Hotel De Landmarke combineert natuurlijke schoonheid met een rijke culturele ervaring, waardoor elke gast zich direct thuis voelt.

Het hotel

Bekijk hier algemene informatie over ons hotel en de bijbehorende faciliteiten.

Ontdek het hotel

Hotelkamers

Ons hotel heeft 37 fijne kamers, waarvan 3 eenpersoonskamers. Bekijk hier onze hotelkamertypes.

Ontdek onze hotelkamers

Arrangementen

Op zoek naar een compleet arrangement? Ons hotel is een plek om tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving. Met onze complete hotelarrangementen geniet je gegarandeerd van een heerlijk verblijf. Kies voor een weekend weg of mini vakantie in eigen land; met een ruime keuze zit er altijd iets voor je bij.

Ontdek onze arrangementen

Restaurant

Lekker koken is onze passie. Ons team van drie ervaren koks is voortdurend bezig met het creëren van smakelijke recepten. Al onze arrangementen zijn inclusief 3-gangendiners, op basis van verse ingrediënten en streekproducten. Bij onze menu’s serveren wij graag bijpassende wijnen.

Bekijk ons restaurant

Adres

Rossumerstraat 5 | 7673 PK Agelo

Telefoon

0541 - 291 208